Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 1, 2009

Angela1974 woog op het moment van schrijven 75.00 kg (bmi: 25.06).

De kerstdagen goed doorgekomen: slechts 1 kilo aangekomen dankzij alle kerst- en vakantielekkernijen. Valt me mee. Dat had ik ingecalculeerd. Nu ga ik me weer houden aan mijn schema zoals voor de kerst voor de volgende zeven kilo. Ik ben benieuwd of het weer zo goed zal gaan. Ik heb al wat kleren van een tijdje terug die ik niet meer met goed fatsoen aan kan trekken: omdat ze te groot zijn en een beetje slobberig zitten! Heerlijk! Ik kan nog steeds genieten van lekker eten, maar ik ben eerder verzadigd en het lukt me om keuzes te maken. Morgen begint het sporten voor dit jaar ook weer.
Belangrijkste is dat ik er nog steeds lol in heb, het sporten, het opletten op mijn eten, kleren die ik kan kopen in een kleinere maat. die lol moet ik erin zien te houden!

January 5, 2009 om 06:31
Hoi Angela,

Ik zag je profiel en het viel me op dat we even lang zijn en hetzelfde streefgewicht hebben. Jij bent ook al veel afgevallen zeg.

Goed hoor ... ga zo door.

Ik hoop ook uiteindelijk 68 kg te halen, alleen dan half mei.

Nou, veel succes ermee in dit nieuwe jaar.

Groetjes,
astrid
January 6, 2009 om 04:40
Hallo Astrid,

Altijd leuk om een berichtje te krijgen van een medestrijdster.
Bij mij staat het behalen van het streefgewicht in maart niet in steen gehouwen hoor. Maar je moet iets invullen en ik ben altijd al van de erg ambitieuze plannen geweest. Als ik in het voorjaar onder de 70 zit, dan ben ik al enorm tevreden.

Jij bent ook enorm veel afgevallen! Bij mij zit mijn gewicht eigenlijk al een hele tijd zo tussen de 75 en de 80. Ik ben al heel blij dat ik nooit meer die 90 van dicht bij heb gezien. Maar ik zou nu eindelijk wel weer eens die 6 willen zien. En voor het eerst in lange tijd ben ik ervan overtuigd dat dat gaat lukken!

Ook veel succes gewenst en een goed 2009.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan